top of page

World Class Manufacturing Technologies  

Februari 2020

15 WCT.png

Onze Smart network leden kennen grote uitdagingen op vlak van technologische transformatie en  streven we naar een state-of-the-art productiesysteem. Robotica & vision is hierbij niet meer weg te denken. Het gebruik was vroeger complex met veel programmeerwerk maar het wordt steeds toegankelijker. Echter de ontwikkeling en innovaties gaan razendsnel en de uitdaging is dan ook om snel en kosteneffectief de nodige innovaties op de werkvloer te introduceren. Want daar pas is innovatie zinvol !

 

Tijdens verschillende workshops hebben we kennis en inzichten gedeeld om elkaar hiermee te helpen en te versterken. Hierbij werd ook vastgesteld dat er nog enkele gezamenlijke uitdagingen zijn waar men nog geen pasklaar antwoord kon vinden bij elkaar.

 

Daarom werd beslist om een marktanalyse door te voeren en als netwerk de krachten te bundelen om gezamenlijk de hulp van enkele experten in te roepen

 

We organiseren binnenkort hiervoor een Inspiration day waar deze experten een korte update geven van huidig gebruikte technologieën met voor- en nadelen. 

  • Waar zit deep learning vandaag in vision applicaties?

  • Wat beweegt er in de markt?

  • Wat zijn de verschillende aangeboden systemen

  • Waarmee kunnen de bedrijven zelf aan de slag?


 

Zo gaat ons SN samen met  partners bestaande kennis en ervaringen over Robotica & vison delen , samen innovaties evalueren en testen. Door deze samenwerking via gedeelde inspanningen kan elke partner kosten en capaciteiten sparen voor effectieve implementatie ! Meer nog men kan zo de nodige leer en implementatie snelheid halen om het competitief voordeel zeker te stellen.

bottom of page