top of page

Digitalisatie , Big Data

April 2019

Data on a Touch Pad

Binnen een digitale fabriek streven we naar het verbeteren van bedrijfsprocessen door dataverwerking. ​Zo kan op maat gemaakte software real-time sensor data of historische (big) data verwerken en de basis vormen voor het analyseren en verbeteren van de procescontrole. Met bijvoorbeeld prescriptieve analytics, artificiële intelligentie, computer modellering en regeltechniek pakt men verschillende uitdagingen op verschillende toepassingsdomeinen.

 

Als smart network hebben we gekozen voor een gezamenlijke opleiding en ontwikkelen we de essentiële businessinzichten, analytische kennis en technologische know-how die onze leden nodig hebben om met big data de leiding te nemen. Hiervoor worden we geholpen door de Universiteit Hasselt . Deze draagt bij tot de ontwikkeling van de kenniseconomie in de (Eu)regio en organiseert actief onderwijs op maat in welomlijnde domeinen.  

 

Met hun kennis en inzichten gaan we op zoek hoe IT en kennis ,verworven uit data bedrijven, kunnen ondersteunen en versterken in het nemen van beslissingen en het genereren van bedrijfswaarde. U Has legt hierbij de focus op het ontwerpen van oplossingen voor bedrijfskundige uitdagingen.

•Data mining en business intelligence

•Process mining

•Proces modelering

•Beslissingsondersteunende systemen

 

Vervolgens gaan we als partners samen kennis delen en enkele mogelijke partners evalueren/testen. Met deze unieke aanpak slaan we de brug van kennis naar de dagelijkse praktijk. Door de gedeelde inspanningen kan elke partner kosten en capaciteiten sparen vooropleiding en effectieve implementatie !

bottom of page